Hjem - Lions Limfjorden

Tasker fra Madagaskar

Lions Aalborg Limfjorden har fået forhandlingen af flotte, håndlavede tasker fra Madagaskar i samarbejde med Præsten i Vor Frue Kirke i Aalborg.

Hjælp til fattige familier
Taskerne er vævet af højlandet smukke græsarter, der bliver indfarvet, vævet og færdiggjort med foer og ægte læderhanker og -hjørner. Produktionen forgår hos landfamilier med en væv i stuen eller hos en lille familievirksomhed med en baggård. Mange kvinder bliver på denne måde beskæftiget i hjemmet.

Døveskole på Madagaskar
Sognepræst Sophie Nordentoft har været med til at starte en skole på Madagaskar, nærmere betegnet en kostskole for døve børn, hvor mange er ganske små. En del af overskuddet fra taskesalget går til skolen.

Overskuddet fra Lions taskesalg går ubeskåret til velgørende formål bl.a. konfirmationshjælp til unge i lokalområdet.

Priser: 69,- / 149,- / 169,- / 199,- / 269,-

Nærmere info - henvendelse mail: birgittelaenner ved gmail prik com