Om Lions Aalborg Limfjorden

HVEM ER VI ?

Lions Club Aalborg Limfjorden blev chartret d. 3. marts 1989
og er en klub i distrikt 106B. Klubben optager både mænd og kvinder, men er p.t. en ren ”pigeklub” på ca. 16 medlemmer.
Mange af klubbens medlemmer har haft et ønske om at være aktive og yde humitært støtte, i tiden hvor overskud med alderen er opstået. Nogle er fortsat erhvervsaktive, og en del er på efterløn eller pension.

HER MØDES VI

Vi holder klubmøde kl. 18.30 den 2. onsdag i måneden.
Mødet indeholder foruden dagsorden også spisning for egen regning ca.165 kr. ekskl. drikkevarer.
Klubben holder sommerferie i juli og august.

HVAD KOSTER DET ?

Medlemmerne har p.t. vedtaget, at det årlige kontingent er
1400,- kr., som betales halvårligt. Kontingentet anvendes bl.a. til afgift til distriktet, til Lions Danmark, til den internationale organisation i Oak Brook samt til administration af vores klub.

DET FÅR VI UD AF DET ?

Vi har et godt socialt liv i klubben, hvor omgangstonen er fornøjelig og kammeratlig. Vi er sammen om aktivitetsarbejdet i det omfang tid og helbred tillader det. Vi diskuterer mange emner på møderne, dog aldrig politik og religion. Nogle af klubmøderne kan være virksomhedsbesøg eller foredrag mm.