Hjem - Lions Limfjorden

Modeshow

Lions Club Aalborg Limfjorden har gennem mange år afholdt modeshow, hvilket klubben fortsat arrangerer hvert år i marts/marts. Salg af billetterne foregår via klubbens medlemmer og annonceres på Facebook.

Det er altid et stort tilløbsstykke, hvor der inviteres ca. 150 gæster. Sæsonens tøj bliver vist fra flere forskellige forretninger i nærområdet, og der er noget for en hver smag, pris- og aldersklasse.
Over halvdelen af gæsterne kan gå hjem med flotte præmier, der er sponsoreret af de deltagende forretninger og andre virksomheder, der vil støtte det gode formål.

Takket være det frivillige arbejde klubbens medlemmer yder og den store opbakning fra butikker og virksomheder, er der hvert år et pænt overskud, der går til humanitær hjælp i lokal området.

En spændende aktivitet, hvor alle klubbens medlemmer er aktive ved salg af billetter til venner og bekendte. Modeshow-udvalget står for arrangementet, og klubbens øvrige medlemmer bidrager med mindre opgaver.