Modeshow

Tryk på link: Se video fra tidligere

Gennem flere år i oktober har Lions Club Aalborg Limfjorden afholdt modeshow på  Skydepavillionen og i Papegøjehaven. Pt. er vi ved at finde et nyt sted at afholde arrangementet.

Pga. coronasituationen har vi desværre måtte aflyse i et par år, men nu bliver det igen muligt at få billetter til dette spændende modeshow, der forventes at blive gennemført i marts 2022. Billetterne sælges af klubbens medlemmer og ofte forhandles de også af de deltagende butikker.

Det er altid et stort tilløbsstykke, hvor der inviteres ca. 150 gæster. Sæsonens tøj bliver vist fra flere forskellige forretninger i nærområdet, og der er noget for en hver smag, pris- og aldersklasse.
Over halvdelen af gæsterne kan gå hjem med flotte præmier, der er sponsoreret af de deltagende forretninger og andre virksomheder, der vil støtte det gode formål.

Takket være det frivillige arbejde klubbens medlemmer yder og den store opbakning fra butikker og virksomheder, er der hvert år et pænt overskud, der går til humanitær hjælp i lokal området.

En spændende aktivitet, hvor alle klubbens medlemmer er aktive ved salg af billetter til venner og bekendte. Modeshow-udvalget står for arrangementet, og klubbens øvrige medlemmer bidrager med mindre opgaver.