Zonepris med varig synlighed

Zone 6 - de 7 Lions klubber i Aalborgområdet - havde i 2019 fornøjelsen at overrække året Zonepris 2019 til Park & Natur i Aalborg Kommune.

Prisen var opsætning af 3 smukke bænke ved Limfjorden, hvor byens borgere nu får nye muligheder for at nyde naturen og udsigten til by og vand. Bænkene er forsynet med et skilt ”Skænket af Lions Klubberne i Aalborg” og det vil være synligt i mange år fremover.

Indvielsen blev foretaget af Stadsgartner Kirsten Andersen fra Aalborg kommune, der takkede for det gode initiativ, der netop dækkede et ønske om at forskønne det dejlige område ved Fjordparkstien.

Bænkene er doneret af: Lions Club Klarup, Lions Hasseris, Lions Club Gug, Lions Club Mariendal Aalborg, Lions Budolfi Aalborg, Lions Club Aalborg Limfjorden, Lions Aalborg

Pga. Coronakrisen blev der ikke overrakt en Zonepris i 2020 og 2021, men prisen forventes overrakt igen i foråret 2022.