Tulipansalg

Flere tusinde tulipanløg i kampen mod misbrug

Hvert år i marts får Lions Aalborg Limfjorden hele Aalborg til at blomstre. Ca. 200 tulipanbuketter bliver leveret til forretninger, restauranter og kontorer i Aalborg-området.  Formålet er at støtte Lions ”Kamp mod misbrug”, og alle buketterne er forsynet med en ”hænger”, der synliggør støtten til projektet.

Mange aftagere gentager deres støtte år efter år. De ser glæden ved at bidrage til et godt projekt og får til gengæld en frisk og flot buket.
Buketterne er specielt fremavlet til klubbens aktivitet, så bestilling af buketterne startede allerede i januar. De friske, danske tulipaner er fremavlet ved en gartner i Nordjylland, hvor ca. 4.000 løg sættes til spiring 3-4 uger før levering.

Overskuddet ligger ofte omkring 25.000 kr., der anvendes til Lions ”Kamp mod misbrug”, hvor støtten primært gives i Aalborg-området.

En nem og tilgængelig aktivitet, der kan varetages af næsten alle klubbens medlemmer.
Det skaber glæde, samarbejde og godt socialt samvær.