Modeshow

Modeshow i Papegøjehaven

Tryk på link: Se video fra tidligere

Hvert år i  oktober afholder Lions Club Aalborg Limfjorden modeshow.  I de sidste par år er det holdt i Papegøjehaven, hvor både lokaler, service og mad er helt i top. Derfor vil det forhåbentlig fremover blive afholdt samme sted flere år fremover. Billetterne sælges af klubbens medlemmer og ofte forhandles de også af de deltagende butikker.

Det er altid et stort tilløbsstykke, og der er plads til ca. 150 gæster.  Efterårets og vinterens tøj bliver vist fra flere forskellige forretninger i nærområdet, og der er noget for en hver smag, pris- og aldersklasse.
Over halvdelen af gæsterne kan gå hjem med flotte præmier, der er sponsoreret af de deltagende forretninger og andre virksomheder, der vil støtte det gode formål.

Takket være det frivillige arbejde klubbens medlemmer yder og den store opbakning fra butikker og virksomheder, er der hvert år et pænt overskud, der går til humanitær hjælp i lokal området.

En spændende aktivitet, hvor alle klubbens medlemmer er aktive ved salg af billetter til venner og bekendte. Modeshow-udvalget står for arrangementet, og klubbens øvrige medlemmer bidrager med mindre opgaver.