Lions målsætning

Lions Clubs International er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Organisationen har 1,4 millioner medlemmer i 200 lande og blev i 2007 kåret som verdens bedste NGO af Financial Times. I Danmark er vi ca. 300 klubber og 6.000 medlemmer.

Lions arbejder med nationale og internationale hjælpeprojekter, fx i forbindelse med katastrofer, ligesom bekæmpelse og forebyggelse af blindhed i udviklingslandene er en af organisationens mærkesager.

I Lions Limfjorden støtter vi lokalt, nationalt og internationalt til humanitære og alment velgørende formål. Pengene til donationer skaffes ved hjælp af medlemmernes frivillige arbejde via flere aktiviteter gennem året.

Overskuddet fra Lions’ indsamlinger og aktiviteter går ubeskåret til projekterne:
0% til administration !